Благодаря за подкрепата, която получавам от групите на ДПС и

...
Благодаря за подкрепата, която получавам от групите на ДПС и
Коментари Харесай

Тройна среща ГЕРБ - ДПС - ИТН: Габриел получи подкрепа за правителство

Благодаря за поддръжката, която получавам от групите на Движение за права и свободи и на Има Такъв Народ за ясна визия за експертно държавно управление с мандат и обединени по цели. Това съобщи претендентът за министър председател на ГЕРБ Мария Габриел откакто в Народното събрание се организира тройна среща за поддръжка за държавно управление сред ГЕРБ, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ.

Тя се организира 3 дни преди номинираната за министър председател Мария Габриел да отиде в президентството с изпълнен мандат и директория с имена на министри.

В кабинета на ръководителя на Народно събрание Росен Желязков се събраха представители на ГЕРБ, отпред с Габриел,изследовател които Томислав Дончев, Делян Добрев, Теменужка Петкова, Деница Сачева. От Движение за права и свободи бяха Йордан Цонев, Филип Хюсменова и Петър Чобанов. От Има Такъв Народ - Тошко Йорданов и Станислав Балабанов. 

Последната оферта на Габриел е за експертно държавно управление с ясни цели и небосвод от 1 година

По-рано през днешния ден водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ сподели за първи път изрично, че ще поддържат кабинет с първия мандат. От няколко дни той изяснява, че Движение за права и свободи има готови специалисти във всички сфери и ще подходи отговорно, тъй като от разрешаването на политическата рецесия зависи да стартират да се вземат решение проблемите на хората и страната. 

Вчера поддръжка за кабинет с първия мандат заявява и Слави Трифонов с видео пост във фейсбук. 

След целите ни на първо.място са хората, конституционна промяна, проекта за възобновяване, изясни Мария Габриел.

За мен беше доста значимо да получа обществено поддръжка.

Съставът на Министерски съвет остава същия. Експерти, владеещи материята.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР