Благодаря ви за цялата ваша любов и подкрепа в тази

...
Благодаря ви за цялата ваша любов и подкрепа в тази
Коментари Харесай

Не Издържа! Страшни Новини За Една От Най-Обичаните Певици! След Раздялата С Нея Се Случи Нещо Ужасно!

„ Благодаря ви за цялата ваша обич и поддръжка в тази сложна глава от живота ми. Благодаря ви в този момент за вашата обич и схващане по отношение на новините, че Джош и аз взехме решение да тръгнем по разнообразни пътища. Желаем си единствено най-хубавото един на различен, до момента в който се стремим към нови хоризонти ”, написа Кайли. Миноуг и Джошуа се разделят, тъй като тя подозира годеника си в невярност.

„ Просто желаех да спра ”, споделя в изявление за „ The Sunday Times ”. Като прибавя, че се е чувствала физически изтощена и си е мислела, че всеки миг ще падне. „ Мисля, че това се назовава нервозен срив ”, добавя Кайли пред списанието. Въпреки,че се усеща унищожена от удара, който й нанася някогашния й избраник, тя има вяра в позитивното бъдеще, написа разкрития.ком.

„ Това не беше верният съюз. Никога не съм била тази жена, това момиче, което желае да върви по пътеката ”, споделя още Миноуг за връзката си Джошуа. Малко след раздялата на Кайли и Сас, той се влюбва безумно в актрисата Хариет Колинг. Двамата даже са на крачка да сключат брак, само че Хариет се отхвърля, тъй като съгласно нея двамата не си подхождат. Роднините и приятелите на актрисата също не утвърждават Джошуа за неин брачен партньор и имат вяра, че Колинг ще си откри по-подходящ мъж за нея.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР