Благодаря ви за подкрепата, каза Надежда Йорданова Към 1 април

...
Благодаря ви за подкрепата, каза Надежда Йорданова Към 1 април
Коментари Харесай

Парламентът изпрати специализираното правосъдие в историята

Благодаря ви за поддръжката, сподели Надежда Йорданова

Към 1 април в българските арести повече от 6 месеца без обвинявания имало 30 български жители

С бурни овации Народното събрание закри профилираното правораздаването. Дебатът продължи повече от 10 часа. Той стартира в 9 часа сутринта и завърши малко след 19 часа.

" Как беше - дребна стъпка за индивида, огромна скок за човечеството ", разгласи Кристиян Вигенин, който председателстваше съвещанието, цитирайки историческата фраза на Нийл Армстронг при стъпването на Луната.

" Законът ще се посрещне с шампанско, само че ще се приложи със сълзи. Сега ще би трябвало да обвинявате Софийския областен, Софийския градски съд, ще има безпорядък в системата ", разгласи Тома Биков от ГЕРБ.

" Гласувах срещу освен, тъй като считам, че този законопроект е нездравословен за българското правораздаване. Гласувах срещу, тъй като отхвърлям да жертвам работещи институции в името на подправените шамани ", сподели Десислава Атанасова от ГЕРБ. Тя избори и доста имена и прякори на хора от подземния свят.

" Благодаря за поддръжката ", разгласи Надежда Йорданова, която беше на цялата полемика. Тя увери, че правосъдната промяна не стопира дотук. Дори и през днешния ден, до момента в който дебатирали работа почнала работната група, която ще се занимава със законодателни промени, произлезли от решението Колеви против България.

Тя заяви, че към 1 април в арестите имало 30 жители, арестувани без обвинявания повече от 6 месеца, а без обвинителен акт повече от година били петима.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР