Благодаря ви за хубавата кампания, която правите. За пръв път

...
Благодаря ви за хубавата кампания, която правите. За пръв път
Коментари Харесай

Корнелия Нинова се срещна с младежки и студентски организации

" Благодаря ви за хубавата акция, която вършиме. За пръв път ми прави усещане наличието на толкоз доста младежи в акцията, до момента в който обикаляме страната. Младите хора постоянно са били в центъра на нашето внимание. Предимството ни пред останалите партии е, че това, което в този момент предлагаме, сме го предложили години наред - настойчиво и поредно. Ние сме ясни, прогнозируеми и съответни по политиките ни за младежите. Разработвали сме ги експертно през последните 4 години. Всички наши оферти са били аргументирани финансово, законово - и са били внасяни като различни бюджети на страната. Важно е когато искаш да направиш нещо, да знаеш и по какъв начин да го направиш. " Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред младежи в полемика, отдадена на провокациите пред младежите в България. Тя напомни, че от " Българска социалистическа партия за България " са внасяли над 70 ремонти в закони, които касаят живота на младежите.

" Важно е да реализираме подобен резултат, че да превърнем нашите цели в този бранш в действителни политики ", безапелационна бе Нинова.

По думите й един от най-големите проблеми в днешни дни е демографската злополука, а политиката във връзка с младите е част от решаването на този въпрос. Лидерът на левицата обърна внимание, че програмата на Българска социалистическа партия е сложна и обгръща редица браншове, които ще подсигуряват по-добра вероятност пред младежите - стопанска система, опазване на здравето - безвъзмездни медикаменти за децата до 14 години, обучение -един учебник по един предмет в цялата страна, приходи - за начинаещи младежи тя може да се случи през смяна в данъчното законодателство, с необлагаем най-малко за млади фамилии, с помощ за втората година майчинство - 10 минимални работни заплати; безвъзмездни детски градини и ясли. " Всичко това предвиждаме да предложим в идващия парламент с подготвени законопроекти, подготвени политики ", посочи Нинова.
 Снимка 537841
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР