Благодаря Ви, г-н полицай, че едва не ослепихте едно 17-годишно

...
Благодаря Ви, г-н полицай, че едва не ослепихте едно 17-годишно
Коментари Харесай

Шефът на Хиполенд: Полицията едва не ослепи 17-годишния ми син, след като го напръска с химическо оръжие |

Благодаря Ви, господин служител на реда, че едвам не ослепихте едно 17-годишно момче, което по никакъв метод не Ви е заплашило, като го напръскахте не с елементарен сълзотворен газ, чието деяние е кратковременно, а с химическо оръжие, което може да докара до трайни увреждания. Това написа във фейсбук изпълнителният шеф на Хиполенд Мариан Колев след снощните митинги и вълнения в София. 

Публикуваме цялото отворено писмо с редакторска интервенция:

Отворено писмо

До всички български жители, на които не им е все едно, и които желаят да живеят в една по-добра и по-справедлива страна!

Скъпи съграждани,

Обръщам се към вас в качеството си на жител, татко, предприемач, който заплаща честно всички дължими налози към страната, мислещ човек със лична позиция, която не ме е боязън да не отстъпвам. Искам да изразя пред всички вас моята голяма персонална " признателност " към служителя на реда, който през днешния ден на митинга в центъра на София, персонално напръска в лицето от 20 см разстояние 17-годишния ми наследник, пристигнал дружно с още над 20 000 свободни жители от всички възрасти, да изрази намерено и като свободен европеец своята гражданска позиция. Благодаря Ви, господин служител на реда, че едвам не ослепихте едно 17-годишно момче, което по никакъв метод не Ви е заплашило, като го напръскахте не с елементарен сълзотворен газ, чието деяние е кратковременно, а с химическо оръжие, което може да докара до трайни увреждания. И въобще не е инцидентно, че толкоз доста хора пострадаха и бяха откарани с коли за спешна помощ или към момента лежат на площада. Безспорно още доста песни на прослава вид Веско Маринов ще би трябвало да се напишат и изпеят за " родната полиция ", която ни пази, с цел да ви се отблагодарим, господа/или приятели?/ полицаи…

Специални благодарности и към Министъра на вътрешните работи, който е дал заповед да се обгазяват мирни и почтени жители, публицисти, общественици, младежи и хора на честна възраст, чиято единствена виновност е, че не са съгласни повече да живеят в боязън и сляпо послушание, и имат смелостта намерено да отстояват позицията си.

Горд съм, че през целия си умишлен живот съм основал и развъртвам бизнес, че давам работа на над 350 индивида, че заплащам до стотинка плануваните от законите налози и осигуровки, с цел да обезпечавам заплатите в това число на хората, които през днешния ден ни " пазят ", обгазявайки и ослепявайки децата ни.

И най-после, към този момент без грам подигравка – най-искрена признателност на един обезпокоен татко към екипа на Бърза помощ - колата за спешна помощ на ул. " Леге " зад Българска народна банка. Благодарение на напъните на дежурната лекарка, която оказа помощ на сина ми, той няма да ослепее. Благодаря Ви, госпожи и господа ЛЕКАРИ с основни букви!

Мариан Колев
Изпълнителен шеф на Хиполенд АД
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР