Благодаря Ви, че след 127 дни намерихте време да ми

...
Благодаря Ви, че след 127 дни намерихте време да ми
Коментари Харесай

Съветник от БСП получи отговор от Фандъкова след 127 дни

Благодаря Ви, че след 127 дни намерихте време да ми отговорите. Това сподели общинският консултант от Българска социалистическа партия Николай Николов във връзка негово запитване към кмета на Столична община по отношение на „ Топлофикация София “.

През септември предходната година Николов сложи няколко въпроса, свързани с цените на парното, осъществените поправки и цената им, както и имало ли е потребност от още един ремонт и налагани ли са наказания за закъснение или некачествено осъществяване и в какъв размер за интервала от 2010 година до момента.

Той изясни, че получил отговорите едвам няколко часа преди съвещанието на СОС и занапред му следва да се запознае в детайли с информацията за осъществените поправки по региони, дали са качествено изпълнени и надлежно да получи противоположната връзка от жителите.

„ Притеснителен е фактът, че за последните 10 години, цените на услугите предоставяни от „ Топлофикация София “ са нарастнали с близо 56% “, означи Николай Николов.

По думите му прави усещане, че от няколко месеца и най-много през последните дни има особена интензивност от страна на ръководещите в София – ще стягат контрола над сдружението, то няма да банкрутира, ще се търси помощ от страната и така нататък

Той изясни и за какво е изискал справката да бъде от 2010 година до момента.

„ Оттогава, госпожо Фандъкова, Вие сте кмет на София и имате комфорта през тези тези години да разполагате с болшинство в Столичния общински съвет. Нещо повече - имахте комфорта, ресурсите и помощта на цялата страна като зам.-председател на партия ГЕРБ или другояче казано - любимец и дясна ръка на министър-председателя Бойко Борисов в този интервал. Единадесет години нямаше волята да бъдат позволени проблемите на „ Топлофикация София “, макар съществуването на целия общински и държавен запас на Ваше разположение “, посочи Николов.

Общинският консултант от Българска социалистическа партия обърна внимание на това, че едвам в този момент в новата политическа обстановка, ръководещите Столична община от ГЕРБ са се сетили за проблемите в сдружението и търсят по какъв начин да ги трансферират на някой различен.

„ Въпреки всичко това, ние сме длъжни да работим дружно - другите групи в общинския съвет, другите парламентарни групи, другите ръководещи на национално и локално равнище, с цел да разгадаем проблемите на „ Топлофикация София “ и да помогнем на софиянци “, сподели в умозаключение Николай Николов.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР