- Благодаря! Това наистина е хубава новина. - Елена Йончева

...
- Благодаря! Това наистина е хубава новина. - Елена Йончева
Коментари Харесай

Майката На Сергей Станишев С Ужасяващи Разкрития За Елена Йончева: Тя Никога Не Се Е

- Благодаря! Това в действителност е хубава вест.

- Елена Йончева също искаше дете от Сергей Станишев, само че не било писано…

- Ами това е ситуацията.

- Моника Йосифова почтена ли е за майка на детето на Сергей?

- Вижте какво, аз не мога да ви отговоря на този въпрос. Но мисля, че всичко е наред, веднага като двамата се обичат. Аз, естествено, се веселя, тъй като е извънредно време Сергей да има дете.

- И в изявление за столичен всекидневник казвате, че се радвате за детето на Сергей?!

- Аз…аз съм дала изявление? То е от мен?! Сериозно?! Вижте какво, мен непрестанно ме търсят и аз просто не мога да осъзная дали вземат изявление от мен, или водим диалог по избрана тематика. Не чета вестници, не знам какво са писали…

Уверявам ви, не съм считала, че давам изявление. Те звънят по телефона, питат - аз давам отговор на въпросите. А след това се оказва, че не съм водила просто диалог, а съм дала изявление. А едно изявление е доста задължаващо. По-рано, когато Сергей беше министър председател, публицистите идваха у дома, носеха ми готовите текстове, с цел да ги ревизира и да се съглася с тях, или не. Сега към този момент всичко се опорочи дотам, тъй че не преглеждат съществено интервютата с мен. Аз доста скърбя, огромно ли е изявлението? Какво написа, че съм споделила?!

- Хубави неща. Държите се почтено. Казвате, че се гордеете с това, че Сергей ще има бебе и ще става баща

- Да, за гордостта е тъкмо по този начин. Сега ми предложиха да създадат с мен телевизионно предаване. Аз отхвърлих. В никакъв случай не ми харесва аз да се явявам по малкия екран и да стартира да обмислям за бебето на Сергей. Това е безусловно несвоевременно! Защото за бебето аз няма какво изключително да обмислям, а и за връзката на Сергей и Моника също не е подходящо да разсъждавам, тъй като тя зависи единствено от тях двамата.

Ситуацията, в която са двамата, е задоволително комплицирана, само че се надявам, че всичко ще бъде добре.

- За вас е неразбираемо първо бебе, след това брак?!

- По принцип мисля, че първо би трябвало да бъде бракът. Но какво да ви кажа - в случай че дамата е бременна и не е омъжена, то за нея ще бъде по-спокойно, в случай че подписа брак преди този момент. Е, какво толкоз, че е бременна - да се омъжи преди да роди. Но…това е доста самостоятелно.

- Като сравнявате Моника с Елена Йончева, до какви заключения стигате?

- Не съм анализирала и не съм ги съпоставяла особено двете. Но Елена е…(търси точните думи – б. а.) просто, по какъв начин да кажа…

Моника е нещо друго - тя несъмнено е по-интересен човек, по-топъл и сърдечен от Елена.

Казвам това, тъй като осъждам по метода, по който Моника поддържа връзка, по метода, по който дава отговор на въпросите, по който реагира. От какво се състои общуването? От реакция и от взаимно схващане. Докато Елена, когато идваше при мен, постоянно имаше за цел да се види още веднъж и още веднъж със Сергей, въпреки че са живеели дружно. Това нейно държание постоянно ме учудваше. Тя в никакъв случай не се е интересуваше персонално от мен.

- Елена върна ли ви книгата, която взе от вас?

- Не, тя не върна книгата. Загубила я е. Сега тя не се тя не се обажда. Изчезна.

Тя особено на мен персонално в никакъв случай не ми се е обаждала. Но всеки човек има избрана специфичност. Елена Йончева е просто такава.

Едно изявление на Мария Друмева
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР