Благодаря ти, България, за подкрепата и защитата на нашите хора

...
Благодаря ти, България, за подкрепата и защитата на нашите хора
Коментари Харесай

Зеленски: Благодаря ти, България, за подкрепата и защитата на нашите хора

Благодаря ти, България, за поддръжката и отбраната на нашите хора - с тези думи президентът на Украйна Володимир Зеленски се обърна към българския народ и към премиера на страната ни Николай Денков на взаимната конференция в Министерския съвет.

„ Много е значимо, че в тази морална рецесия в Европа, България е съперник на политиката на геноцид, която Русия води против нашата страна. Благодаря ви, че защитавате живота на нашия народ. Благодаря на премиера, на вицепремиера, на цялото държавно управление и на Народното събрание ”, уточни Зеленски.

Предстои Зеленски да бъде признат от президента Румен Радев. След това украинският президент ще се срещне и с управленията на парламентарните групи, вносители на плана на декларация в поддръжка на участието на Украйна в НАТО.

По-късно денем министър председателят акад. Николай Денков и вицепремиерът Мария Габриел ще бъдат домакини на полемика с присъединяване на президента на Украйна Володимир Зеленски, посланици, политици и представители на гражданското общество.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР