Благодаря от името на цялата немска делегация за посрещането. Радвам

...
Благодаря от името на цялата немска делегация за посрещането. Радвам
Коментари Харесай

Президентът на Германия: България е важно място за немските инвестиции

Благодаря от името на цялата немска делегация за посрещането. Радвам се, че още веднъж имам опция да заговявам София. Не единствено България и Германия са свързани, само че и ние двамата с президента Радев, защото бяхме назначени едновременно. Това съобщи президентът на Федерална република Германия Франк-Валтер Щайнмайер в изявление след срещата му с Румен Радев, съобщи кореспондент на Novini.bg.

"Помня новогодишната нощ на 2007 в София и насладата на жителите от влизането на страната в Европейски Съюз. България не е периферията на Европейски Съюз, страната ви е стабилизиращ фактор с доста значими съседи ", описа още той.

"Дипломатическите връзки сред Германия и България са дългогодишни ", добави президентът на Федерална република Германия.

"Никога до момента връзките сред Германия и България не са били по-тесни. Има положително действие на политиката. Множество българи живеят в Германия и доста наши туристи избира България за отмора. Това е причина за по-тесни стопански връзки. България е значимо място и за немски вложения ", разкри Щайнмайер.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР