Благодаря на Йорданка Фандъкова, че следва пулса на това, което

...
Благодаря на Йорданка Фандъкова, че следва пулса на това, което
Коментари Харесай

Мария Габриел: Цифровизацията обгръща цялата ни икономика и общество

Благодаря на Йорданка Фандъкова, че следва пулса на това, което интересува хората и ясно обрисува проблемите им. С наслаждение откривам тази полемика. Това съобщи еврокомисарят по цифровата стопанска система и общество Мария Габриел по време на кръгла маса: „ Технологии и дигитален обединен пазар: благоприятни условия и провокации “, съобщи кореспондент на Novini.bg.

"Цифровизацията към този момент е част от всекидневието ни. Тя е част от това по какъв начин възприемаме и одобряваме информация. Тя и знак на нещо положително и въздействието на новите технологии върху обществото. Между 1995-2015 година цената на бранша за цифровата стопанската система е повишен с 3.5 пъти. Днес ясно ще откроим функционалностите на цифровизацията, по какъв начин се приема и доставя всеки един артикул ", сподели още еврокомисарят.

"Цифровите умения ще бъдат измежду водещите тематики в обществото. Цифровизацията обгръща цялата ни стопанска система и общество. В центъра на цифровата промяна остава индивидът. Човекът е този, който първоначално и края на процеса ще даде гаранция. Така човешките полезности ще се съблюдават - персонални данни, достолепие и правдивост ", безапелационна бе Габриел.

"В рамките на 1 година, трафикът на данни е повишен 5 пъти, откакто роумингът падна ", приключи Мария Габриел.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР