Благодаря на всички за милите думи. Сега съм твърде объркан,

...
Благодаря на всички за милите думи. Сега съм твърде объркан,
Коментари Харесай

Холивудската звезда Джереми Ренър се снима от интензивното, където едва го спасиха

Благодаря на всички за благите думи. Сега съм прекомерно комплициран, с цел да пиша. Изпращам любовта си към всички ", написа в профила си в Инстаграм артистът Джереми Ренър след тежкия случай, който претърпя в неделя.

Той показа фотография от болничната стая, на която се виждат охлузвания по лицето му. Звездата от " Отмъстителите " беше откаран до лечебно заведение преди дни, откакто бе блъснат от личния си снегорин, който тежи над 6 тона.

Ренър е получил гръдна контузия и ортопедични пострадвания. Актьорът към този момент е в устойчиво, само че към момента сериозно положение и се намира в интензивното поделение.

До случая се е стигнало, откакто член на фамилията на Ренър е затънал с колата си покрай дома му. Използвайки своя снегорин, Ренър сполучливо изтеглил автомобила. След това излязъл от машината, с цел да приказва с роднината си, само че снегоринът почнал да се движи самичък. Актьорът опитал да се върне на шофьорското място, с цел да спре придвижването, когато тежкото оборудване съвсем го прегазило.

" Ренър е превъзходен комшия и постоянно употребява своя снегорин, с цел да почиства локалните пътища. Из цялата общественост е прочут със своята благотворителност. Той е от тези хора, които през множеството време не знаете, че вършат доброта ", разяснява локалният шериф пред Би Би Си.



Номинираният два пъти за " Оскар " Джереми Ренър е най-известен с ролята си на Клинт Бартън/Ястребово око във вселената на Марвел, като взе участие в няколко кино лентата за Отмъстителите и в телевизионния сериал " Ястребово око ". Номиниран е за " Оскар " за най-хубав артист за ролята си в The Hurt Locker през 2008 година и за най-хубав поддържащ артист в The Town през 2010 г.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР