Благодаря на всички тетевенци, дошли на срещата с нашите кандидати

...
Благодаря на всички тетевенци, дошли на срещата с нашите кандидати
Коментари Харесай

Николай Нанков: Хората искат реална работа, силен лидер с богат управленски опит

„ Благодаря на всички тетевенци, пристигнали на срещата с нашите претенденти за народни представители Краси Дончев и Иван Цветанов в Тетевен. Хубавият есенен ден им оказа помощ да посрещнат в шатрата на ГЕРБ-СДС доста, доста хора. Всички желаеме развиване на Тетевен, на област Ловеч. “ Това написа кандидат-депутатът от ГЕРБ-СДС Николай Нанков при срещата си с хора от Тетевен.

Пред него всички са декларирали, че желаят пътищата да са положителни, домовете да са санирани, учебните заведения да са красиви и уютни, а учителите удоволетворени и да учат добре децата. Желанията на хората са да се заплаща обективна такса боклук, вода без режим, сигурни пенсии, по-високи приходи и да няма инфлация, която да ги изяжда. За хората също по този начин е значимо да се развива туризма в Тетевенския край, с цел да може да живеят по-добре.

„ Ако имаме мощната поддръжка на изборите подсигуряваме да продължим работата. Защото го можем, тъй като сме го правили сполучливо към този момент в три държавни управления Борисов. И в Тетевен отлично знаят това, тъй като градът е изменен, хората виждат направеното и знаят чудесно какво можем с нашия кмет Мадлена Бояджиева “, съобщи Нанков.

Той напомни, че единствено преди година Бояджиева е била определена за трети следващ мандат, само че има още доста работа и подготвеност за нея. „ Общинските планове от капиталовата стратегия, заложени в бюджета с помощта на нашия водач Бойко Борисов, чакат финансиране, а някои като построяването на спортни площадки и нов тръбопровод ще започват напълно скоро “, съобщи Нанков.

Той благодари на хората в цялата област, които ги поддържат по време на акцията.   

Нанков организира редица срещи и с хората от ловешкото село Славяни. Той благодари за тяхната огромна интензивност. „ Хората желаят действителна работа, желаят мощен водач с богат управнически опит да управлява страната. Хората желаят сигурни граници и постоянни финанси, желаят думата ни да тежи в Европа, както е било, желаят стопанската система ни да върви напред, да се гради, да се основава, а България да просперира. Стига безвремие. Загубихме цялостен управнически мандат в нищоправене и кавги. Да сложим край “, добавя още нанков.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР