Благодаря на всички партии, които подкрепиха това решение, което е

...
Благодаря на всички партии, които подкрепиха това решение, което е
Коментари Харесай

Пеевски: Благодаря на партиите, които подкрепиха споразумението

Благодаря на всички партии, които поддържаха това решение, което е в името на хората. Мисля, че направихме нещо доста хубаво, нека хората са удовлетворени от нас.  Така националният представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски разяснява решението за одобрение на Споразумението сред министър-председателя, представители на Министерски съвет, народни представители и представители на синдикалните организации в бранш „ Енергетика “, гласувано през днешния ден в Парламента.

Пеевски удостовери парламентарната поддръжка за дейностите на държавното управление, при изискване, че то извършва поетите политически задължения и отговорности. Смятам, че няма никакви предпоставки да го няма това държавно управление. То си прави работата, безапелационен бе той.

Исканият от опозицията избор на съмнение не заплашва бъдещето на кабинета, защото той се употребява от опозицията като избирателен пиар трик, съобщи Делян Пеевски.

Правителството ще извърши освен това решение, то ще има време да извърши и доста други решения през идващите години, безапелационен бе Пеевски. И добави - считам, че евроатлантическото държавно управление е извънредно устойчиво и не виждам какво може да го бутне.

Единственото, което би заплашило ориста на кабинета е несъблюдение на уговорките към хората. Делян Пеевски акцентира, че в случай че това осъществяване е налице, държавното управление ще има поддръжка, в случай че ли не – „ ние ще бъдем с хората “.

На въпрос по отношение на енергийния министър, Пеевски разяснява, че са получени уверения от министър Радев за осъществяването на постигнатото съглашение с енергетиците и миньорите на 100 %. Ние ще следим това осъществяване доста изкъсо, безапелационен бе той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР