Благодаря на всички, които ме подкрепиха и гласуваха за мен!.

...
Благодаря на всички, които ме подкрепиха и гласуваха за мен!.
Коментари Харесай

Хекимян с първи коментар след вчерашния вот: Предстои избор между държавна сигурност и държавна собственост

" Благодаря на всички, които ме поддържаха и гласоподаваха за мен!. Уважавам избора и на тези, които не ме поддържаха и приветствам претендентите, които отиват на балотаж ". Това написа във Facebook претендентът на ГЕРБ-СДС за кмет на София Антон Хекимян в първи коментар след предварителните резултати от локалните избори.

„ Притеснителни са резултатите от този избор: първият е първи с едвам 34 000 гласа (към момента) от имащи право на глас 1 100 000… В същото време в София 4.1% не поддържат никого и този резултат пораства! “, уточни той, визирайки изнесените от Общинската изборна комисия данни, че от всички, имащи право на глас в столицата, до урните са отишли малко над 375 хиляди гласоподаватели.

По последни данни кметът на София ще бъде определен на балотаж последваща неделя. Двамата претенденти, които ще се изправят един против различен са Васил Терзиев от ПП-ДБ и Ваня Григорова  (МК Българска социалистическа партия за България). По данни на ЦИК към 13.00 ч. през днешния ден, при 48.22% преброени протоколи - Васил Терзиев има 31.58% и 55 006 гласа. Втора е Ваня Григорова с 21.77% и 37 922.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР