Благодаря на всички, които ме подкрепиха и гласуваха за мен.

...
Благодаря на всички, които ме подкрепиха и гласуваха за мен.
Коментари Харесай

Не съжалявам за избора си, обяви Хекимян след провала в кметската надпревара за София

„ Благодаря на всички, които ме поддържаха и гласоподаваха за мен. Уважавам избора и на тези, които не ме поддържаха и приветствам претендентите, които отиват на балотаж . “ Това написа във фейсбук Антон Хекимян, който загуби пагубно кметските избори в София като претендент на ГЕРБ-СДС.

Според данните на ЦИК все още Хекимян е трети с под 18%. На балотаж отиват Васил Терзиев, повдигнат от ПП-ДБ и „ Спаси София “, с над 31% и Ваня Григорова от Българска социалистическа партия и други леви партии с под 22%.

Антон Хекимян написа още: „ Притеснителни са резултатите от този избор: първият е първи с едвам 34 000 гласа (към момента) от имащи право на глас 1 100 000… В същото време в София 4.1% не поддържат никого и този резултат пораства! “

Всъщност тези цифри са много спекулативни . Васил Терзиев има 49 507 гласа при 44.09% обработени протоколи. По метода на екстраполацията той се чака да получи към 112 хиляди гласа.

Хекимян, който допреди изборите бе основна фигура в bTV, обаче прибавя: „ За мен и може би за тези, които не гласоподаваха, следва сложен избор сред държавна сигурност и държавна благосъстоятелност! И да - всеки носи отговорност за изборите си. Аз моя го направих и не скърбя. Ще работя и ще го не отстъпвам! “



Очаквайте подробности
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР