Благодаря на всички, които днес в Копенхаген подкрепиха Украйна и

...
Благодаря на всички, които днес в Копенхаген подкрепиха Украйна и
Коментари Харесай

Зеленски: Благодаря на всички, които подкрепиха Украйна

Благодаря на всички, които през днешния ден в Копенхаген поддържаха Украйна и имам вяра, че тази форма на съдействие ще форсира нашата взаимна победа. Това съобщи в снощното си видеообръщение украинският президент Володимир Зеленски във връзка набраните 1,5 милиарда $ помощи за Украйна на състоялата се през вчерашния ден в датската столица интернационална донорска конференция, съобщи Укринформ, представена от Българска телеграфна агенция.

Той уточни, че през вчерашния ден още веднъж е бил регистриран съветски артилерийски обстрел в региона на Запорожката АЕЦ. " Русия още веднъж проби дъното на международната история на тероризма. Никой различен не е употребявал по този начин явно нуклеарна електроцентрала, с цел да заплашва целия свят, а и да слага някакви условия ", сподели украинският президент.

Той насочи сериозна рекомендация към всички представители на украинската държавна и локална власт, военните и други лица, които разясняват събитията на фронта, отбранителните хрумвания на командването, а също подготовката на съответни интервенции. " Основното предписание е просто: Войната несъмнено не е време за суетност и гръмки изявления. Колкото по-малко съответни детайлности съобщавате за нашите отбранителни проекти, толкоз по-добре ще бъдат осъществени тези отбранителни проекти ", съобщи президентът на Украйна. Той приключи обръщението си с апела: " Слава на всеки и всички, които бранят Донбас, Харковско, юга, центъра и цялата наша страна! Слава на Украйна! ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР