"Благодаря на всички и обещавам, че ще работя още по-усърдно,

...
"Благодаря на всички и обещавам, че ще работя още по-усърдно,
Коментари Харесай

Каранга: Ще направя всичко възможно да си тръгна с трофей от ЦСКА

"Благодаря на всички и давам обещание, че ще работя още по-усърдно, с цел да спечелвам още награди. Трудно е да съм отвърн и да виждам моите приятели да се раздават на терена. Сега обаче имах опция да се възстановя, да си умря, а моята игра е такава, че си взех поука да не получавам повече картони ", съобщи футболистът на ЦСКА Фернандо Каранга, който бе определен за състезател номер 1 на месец март.

"Сега идва дербито и аз давам обещание да дам всичко от себе си, с цел да спечелим три точки. Разбира се, че се изучавам от стъпките си. Идвам от една прочувствена страна, в която се чества след всеки гол. Но към този момент съм си взел поучения и виждам единствено напред. Не, не омръзва да играем против Левски. Може всеки ден да играем против тях. Не омръзва, това е огромен мач ", разяснява Фернандо Каранга и продължи:

"От всички чакам провокации, освен от Левски. Всички знаят, че е мъчно, когато съм на терена, по тази причина някой път се получават тези провокации. Винаги излизаме на терена, с цел да печелим. Знаем, че няма да е елементарно, само че ще се борим до дъно за всяка терена. Ще създадем всичко, с цел да спечелим три точки и да сме покрай Лудогорец. Трябва да играем с огромна мотивация и да имаме поддръжка от нашите почитатели. "

"Това, което почитателите изпитват към мен е голяма обич и аз ги почитам също. Аз съм тук до края на шампионата и до момента в който съм тук давам обещание до момента в който съм тук да си потегли с Купата, с един трофей от ЦСКА. В идващия мач би трябвало да покажем по-добри игри и да се оправим по-добре. Отборът, който е по-мотивиран постоянно има по-голям късмет да завоюва. Разбира се, пасивът ни може да бъде наваксан, само че ние не мислим за пасива, а като цяло че можем да обърнем резултата ", безапелационен бе бразилецът.

"Не, нямам доверие, че сезонът ще е неуспех. Ние сме спечелили. Не може да се мисли единствено за тези две загуби. Продължаваме напред с огромна упоритост. При нас постоянно мотивацията е на първи проект. Сега работим още по-усърдно, тъй като има още доста работа да свършим. Чувствам се добре. Оценявам това, че Чорбаджийски вкара, ние сме като братя. Той знае обаче, че моята работа е да въвеждам голове. Изпуснах два мача поради наказване, само че в този момент съм на линия ", показа още Каранга.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР