Благодаря на всички французи, които гласуваха доверието си на нашия

...
Благодаря на всички французи, които гласуваха доверието си на нашия
Коментари Харесай

Макрон: Благодаря на тези, които гласуваха за мен не заради идеите ми, а за да спрат крайната десница!

Благодаря на всички французи, които гласоподаваха доверието си на нашия план за по-независима Франция и за по-силна Европа

Това съобщи френският президентЕманюел Макрон в тирада пред свои последователи след успеха си на втория тур на президентските избори, представен от Българска телеграфна агенция.

Речта му пред събралото се голям брой на Марсово поле в подножието на Айфеловата кула бе предадена директно от телевизия "Франс 24 ".

"Зная, че някои гласоподаваха за мен не поради концепциите ми, а с цел да спрат крайната десница. Искам да им благодаря ", сподели Макрон. Речта на Макрон бе прекъсвана неколкократно от викания "Макрон президент! ". Той спря последователите си, когато започнаха да освиркват съперничката му Марин Льо Пен.

Макрон се обърна към гласувалите за Льо Пен и съобщи, че от този миг не е претендент на единия лагер, а е президент на всички. Макрон сподели, че проблемите, които са предиздвикали тези хора да гласоподават за крайнодясната лидерка, би трябвало да намерят отговор и ще е негова отговорност да даде подобен.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР