Благодаря на всички български граждани, които в днешния ден излязоха

...
Благодаря на всички български граждани, които в днешния ден излязоха
Коментари Харесай

Георги Свиленски, БСП: Няма да коментираме прогнозни резултати, чакаме ЦИК

" Благодаря на всички български жители, които в днешния ден излязоха и упражниха своето гражданско право на глас, макар заканите за неприятното време и коронавирус рецесията. Те не се изплашиха и може би към над 50% излязоха и гласоподаваха ". Това сподели по време на брифинг шефът на предизборния щаб на Българска социалистическа партия Георги Свиленски.

" Искам да благодаря на всички участници в секционните комисии, които извършиха почтено отговорностите си. На покровителите, наблюдаващите и представителите на Българска социалистическа партия, които опазиха честния избор и резултатите от изборите ", сподели той.

" Поради динамичността на прогнозите от екзитполовете няма да ги разясня, ние правим цялостно редом броене във всички секции в страната. Резултатите от него ще бъдат предоставени, откакто имаме всички протоколи, нека те съвпаднат и с резултатите на ЦИК ", съобщи Свиленски.

" Всики мнения по отношение на тези планирани екзитполове, оставяме на другите политически партии, ние ще разясняваме същински резултати, които са потвърдени и тествани от ЦИК ", сподели още той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР