Благодаря на всички български граждани, които ни подкрепиха и победихме

...
Благодаря на всички български граждани, които ни подкрепиха и победихме
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Единственото, което трябва да излъчи това Народно събрание, е редовно правителство

" Благодаря на всички български жители, които ни поддържаха и победихме нашите съперници. Някои ме упрекнаха в изменничество, че с меко говорене съм понижил % на ГЕРБ. Аз бях откровен, а в този момент съм още по откровен. Това е смисълът на парламентарната народна власт. Единственото, което би трябвало да излъчи това Народно заседание, е постоянно държавно управление. Има съревнование, спечелили и победени ".
 
Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на първи формален брифинг в централата на партията след изборната победа на 2 април.
 
" Правя този брифинг с ясното схващане, че още нямаме публични резултати, тъй като през вчерашния ден имахме 100%, а след това от чужбина пристигнаха нови 11 секции ", изясни Борисов.
 
Той се обърна към водачите на партиите. " Преди избори се чертаят разделения, само че след тях се търси болшинство. Нашите естествени сътрудници са тези, които поддържат Украйна, НАТО, еврозоната. Сега можем умерено да го създадем. Ние ще поканим безусловно всички партии, които са в Народното събрание. Най-стабилно ръководство, което ще успокои бизнеса и българите, е коалиция сред огромните ", сподели някогашният министър председател.
 
 
Българите споделят - пет пъти дамаджана за вода не трябва. Единственото, което би трябвало да излъчи това Народно заседание е да излъчи държавно управление. Нови избори са риск за парламентарната народна власт, бе безапелационен водачът на ГЕРБ.
 
" За политики ще приказваме единствено с партиите, които решат да вземат участие в постоянно държавно управление. Българите споделиха: без ГЕРБ не може, само че и без ПП/ДБ не може. Личните усеща нямат значение. След като получим мандата от президента, ще поканим всички ", сподели Борисов.
 
В момента, в който президентът Румен Радев свика Народното събрание каним на съвещания всички, с които може да се сформира държавно управление, уточни той.
 
Борисов акцентира, че е " обикновено тези, които са счупили страната и са основали казуса, да взе участие в решаването му. "
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР