„Благодаря на целия екип на болница „Софиямед“ и на всички,

...
„Благодаря на целия екип на болница „Софиямед“ и на всички,
Коментари Харесай

Кубрат Пулев със специални благодарности към лекарите от „Софиямед“

„ Благодаря на целия екип на болница „ Софиямед “ и на всички, и от името на всички хора, които към този момент са минала през лечебното заведение и ще преминат. За смелостта на всички лекари на първа линия и тези, които им оказват помощ. Това е съпричастност към обществото, която те всеки ден дават, и риск на който всеки ден се излагат.Моите почетения и обич към тях, от мен, като част от всички хора.От името на целият народ им благодаря.Не единствено към лекарите от „ Софиямед “, а лекарите от цяла България “.

Това съобщи интерконтиненталният първенец на Световната асоциация по бокс (WBA) и кандидат за международната купа в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF) Кубрат Пулев по време на провеждането на рутинните си медицински прегледи и проучвания в ДКЦ „ Софиямед “ преди идната му борба на 12-ти декември на стадион "Уембли " в Лондон с Антъни Джошуа.

Пулев получи специфичен приветствен адрес от управлението и екипите на първа линия на УМБАЛ „ Софиямед “. Те благодариха на него и брат му Тервел Пулев, който сега е доброволец в болничното заведение, за оказаната морална поддръжка по време на актуалната международна пандемия от COVID-19 и му пожелаха доста триумф в идния мач.

„ Вие, както и брат Ви Тервел Пулев сте едни от хората, които носят най-вече вяра на България, „ носейки “ патриотичния ни дух на всички места по света. Желаем Ви на първо място здраве и триумф, и знайте, че екипът на „ Софиямед “ стоим зад Вас и Ви поддържаме! За нас, Вие към този момент сте победител! “, написа в адреса екипа на „ Софиямед “.

От името на лечебното заведение началникът на Спешно поделение доктор Иван Христов връчи и специфичният орден на „ Софиямед “ на Кубрат Пулев. Той се дава на почтени лекари и медицински чиновници с огромни сърца, отличили се с милосърдието, професионалната си и персонална отдаденост, и най-много хуманността си.

„ Носете медала с чест, тъй като Вие сте заслужен Българин! Нека той Ви бъде за кадем и да ви донесе триумф в мача за международната купа.Обичаме Ви “,каза още доктор Христов.

От своя страна Кубрат Пулев благодари на всички български лекари и посочи,че без храбростта им сме нищо.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР