Благодаря на тези които ги организираха изборите, и на всички

...
Благодаря на тези които ги организираха изборите, и на всички
Коментари Харесай

Борисов с извънредно изявление! Обяви кой ще е кандидат-премиер от ГЕРБ

 Благодаря на тези които ги проведоха изборите, и на всички вас. Единствената страна в Европа с машинно гласоподаване. Резултатите са безапелационни - българският народът е умен не даде превес на нас да управляваме независимо, нито на тези, които проведоха митингите. Това разгласи министър-председателят на ексклузивен брифинг на ГЕРБ. 

" Това си беше опит за прелом, да се избегнат постоянни избори, да има служебно държавно управление, да се върви към тирания. Служебното държавно управление има единствено една задача, да провежда изборите. Ще имате опция да се запознаете с тези хора персонално. Аз постоянно съм бил за мир, съгласие. не инцидентно там горе написа съединението прави силата ", добави Борисов.  

" Не можах да схвана тези радетели на правовата страна с тези оферти, които заобикалят законите. Да се трансформират в съд и присъда по едно и също време. А цяло лято изясняват по какъв начин няма правова страна. Откъде на къде. Вчера даже се бяха ускори да не позволяват спечелилия в изборите - честните, оценени от интернационалните наблюдаващи безусловно постоянни изори, на първите столове.

Не че те няма да спят там непрестанно. Трябва да се отнасяме с почитание, за разлика от тях, към всичките гласоподаватели. Те са доста по-малки. Съжалявам, че Вътрешна македонска революционна организация и ПФ направиха това, което направи реформаторския фронт. Явиха се настрана и изгубиха. Тези, които в този момент доста приказват, може да не са в Народното събрание. Ако патриотите бяха дружно, щяха да са седми.

Предлагам Караянчева, която бе в един доста сложен регион, Кърджали, където се оправи чудесно. Затова на следващия ден ще я предложим за ръководител на Народното събрание, знам, че няма да я изберат, по тази причина по-късно ще я предложим за зам-председател на Народното събрание. 

Председател на парламентарната група ще бъде Деси Атанасова, заместител ще е Румен Христов. 

Искам да ви осведомявам за още едно решение. То е персонално мое. Не инцидентно в лидерските дуели аз ги победих. Откакто съм човек, аз се явявам мажоритарно избори. ГЕРБ е мажоритарна партия. Обществото ни изиска, поради това, което направих като секретар и кмет. Ние имаме страховит капитал в лицето на тази партия, която сподели на изборите, че е същинска партия. Имаме яки структури, даже кадърни кметове, даже тези които подлагаме на критика.

Знам по какъв начин партията се би за тях. Те направиха доста за градовете си. Аз ги разбирам, бил съм кмет. Самия аз понасям огромна рецензия, че аз не се занимавам с партията, даже на 1%.

Защото две дини под една мишница не се носят. Затова взех това решение да се отдръпва от двете места в Народното събрание, а трябваше да се явя и да ги победя. За да им завря чекмеджета, компромати в задния двор, там където им е мястото. Щели да вършат комисия - народът направи комисия. Тя се споделя постоянни парламентарни избори и сложиха ГЕРБ преди всичко. Това е избора на народа.

Тези нови лица - сътрудник Дилов, в политиката са от 30 години, водейки политически излъчвания, бидейки една политическа партия. Всяка вечер в праймтайма се води политическо предаване и се приготви едно цяло потомство със скечове и концерти против систематичните партии. Българският народ сподели огромна мъдрост, която я няма в Италия, Гърция, Украйна, Словения. Няма спор.

Слави Трифонов е най-успелия шоумен в бизнеса, актьор. Направи бизнеса си с тези деца печеливш. Сега той пристигна на друга сцена. Трябват решения ние ги чакаме. Затова ние би трябвало да предложим и кабинет. Аз съм подготвен с кабинета. Но през днешния ден ще ви оповестя кой ще ви бъде министър председател. Не че аз съм изтощен, стар или несполучлив. За пети следващ път в демокрацията хората избират водача за министър председател. 

Ние не сме Христо Иванов да смъква доверието от кметицата на Красно Село. Какво като го сваляш, тя е там и си прави далаверите. С пълномощни не се ръководи. Кабинетът ще го кажем, когато получим мандат. Толкова към този момент постъпвате през тези месеци тези хора. Толкова грозно, персонално долно, гадно - към фамилията ми, към дома ми. Не ги поучавам да ме предизвиквате онлайн. Затова се отдръпнах от министър председател ", разгласи Борисов. 

" Аз съм подготвен за кабинет, само че през днешния ден ще ви оповестя кой издигам за министър председател. За пети следващ път хората избират водача за министър председател, тъй като той носи политическата отговорност. Когато аз направя предложение и вие го
" Ще очаквам, ще виждам, ще оказвам помощ и в случай че би трябвало ще се намеся. Толкова грозно постъпват през тези месеци тези хора - грозно, персонално, жълто и гадно, към фамилията и дома ми. Оттеглих се от Народното събрание. Дани Митов ще бъде моят претендент за министър председател и желая да се види доста ясно разликата за еврооатлантическата ни ориентировка. Бил е министър на външните работи ", разгласи той. 

" Цяло лято ми обясняваха по какъв начин няма правова страна. Вчера даже се бяха засилили да не позволяват спечелилите на изборите. Отнасяме се с почитание към всички гласоподаватели, само че те са доста по-малко. Съжалявам, че сътрудниците от Вътрешна македонска революционна организация направиха това, което направиха сътрудниците от Реформаторския блок - явиха се настрана и изгубиха ", сподели още той. 

" Цвета Караянчева в Кърджали се оправи чудесно и по тази причина ще я предложим за ръководител на Народното събрание ", добави Борисов. 

" Татяна Дончева бе претендент за кмет с мен. Новото лице. Изтъкани от ненавист, че ги бием. Обсебени хора. Ето, давам им. Влади Горанов ще седи в централата с мен. Показвайте какво можете. Седнете и си напишете. Томислав Дончев е народен представител и ще ви го покаже. Искам да сте доста виновни ", сподели министър председателят. 

" Между другото в Бургас Христо Иванов на кое място е? Четвърти? Е, в този момент има опция да отиде и да бутне Росенец. Нали са дружно с ръководещите. Плаж, море. Аз нямах опция да отида. Но може от ГЕРБ да отидем това лято. Сега имат опция да съборят всичко. Да забележим дали отново ще стъпят на Росенец и ще одобряват закон. Тези нови лица са остарели ", сподели Борисов.  

Премиерът привет Слави Трифонов за второто място, изтъквайки, че не е вярвал, че някой различен с изключение на ГЕРБ може да победи левицата на избори. 

Припомняме, че БЛИЦ първи заяви името на Даниел Митов като кандидат-премиер на ГЕРБ още преди обед през днешния ден. Преди няколко дни Митов публично бе признат в редиците на ГЕРБ като партиен член, откакто преди този момент беше част от групировката на Меглена Кунева, а още преди този момент и на ДСБ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР