Благодаря на САЩ, че са обърнали внимание на сигнала ми.

...
Благодаря на САЩ, че са обърнали внимание на сигнала ми.
Коментари Харесай

Божков: Благодаря на САЩ, че обърнаха внимание на сигнала ми

Благодаря на Съединени американски щати, че са обърнали внимание на сигнала ми. Той бе първото публично удостоверение за рекет и изнудване в изключително огромни размери от страна на ръководещите в лицето на Бойко Борисов и Владислав Горанов. Това написа в профила си във Facebook намиращият се в Дубай Васил Божков в първи коментар, откакто Министерството на финансите на Съединени американски щати разгласи наказания против него, Делян Пеевски, Илко Желязко и свързани с тях компании въз основа на закона „ Магнитски “.

Финансовото министерство на Съединени американски щати написа за Божков, че е бизнecмeн и oлигapx, който нeĸoлĸoĸpaтнo e пoдĸyпвaл пpeдcтaвитeли нa пpaвитeлcтвoтo. Според Съединени американски щати тeзи пpeдcтaвитeли вĸлючвaт eдин нacтoящ пoлитичecĸи лидep, ĸaĸтo и някогашния пpeдceдaтeл нa вeчe зaĸpитaтa Дъpжaвнa ĸoмиcия пo xaзapтa (ДKX).

В  профила си в обществената мрежа разследваният за 19 закононарушения предприемач не загатва нищо за наложените наказания против него и още 58 свързани с него организации, в това число и партията му „ Българско лято “.

„ От всички наранени от #хунтата, аз съм първият, подал формален сигнал до българските, както и до всички интернационалните правораздавателни институции. Днес в 16:00 ще се организира конференция. “, написа Божков.

„ P.S.: Сергей Магнитски е юристът, умрял в затвор в Русия, защитавайки “олигарха ” Бил Браудър, несправедиво упрекнат в укриване на налози. “, прибавя той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР