Благодаря на ОбС -Самоков, че подкрепи предложението ми за отпускане

...
Благодаря на ОбС -Самоков, че подкрепи предложението ми за отпускане
Коментари Харесай

Община Самоков отпуска премия за баскетболния клуб Рилски спортист

Благодаря на Общински съвет -Самоков, че поддържа предлагането ми за разпределяне на парична награда от 40 000 лева за БК ”Рилски състезател ” по случай спечелването на Купата на България. Страхотната игра на момчетата от Рилски накара всички самоковци да се гордеем! Пожелавам още доста триумфи и в Националната баскетболна лига. Благодарностите си изрече кметът на община Самоков Владимир Георгиев във Facebook. 
Община Самоков постоянно ще се стреми да подкрепя развиването на спорта в Самоков, като поддържаме добра спортна база. Радвам се, че има и доста деца, които упражняват към школата на баскетболния клуб. Зала “Самоков ” се оказа незадоволителна да поеме целия подготвителен развой и се веселя, че успяхме да изградим и физкултурния салон на учебно заведение “Кирил и Методий ”, който се трансформира в отлична база, която се употребява и детските школи на тимовете по баскетбол и волейбол.
 Изгражда се нова част от тръбопровод в Самоков Изгражда се нова част от тръбопровод в Самоков
Нова част от тръбопровод се построява в община Самоков, оповестяват на Facebook страницата на общината. Ето какво е написано: " Днес стартира...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР