„Благодаря на министъра на финансите и на колегите в МРРБ,

...
„Благодаря на министъра на финансите и на колегите в МРРБ,
Коментари Харесай

Премиерът обеща на хората в Триград в най-кратък срок да имат път


„ Благодаря на министъра на финансите и на сътрудниците в Министерство на регионалното развитие, че ще има отделени средства за пътя в Триград “.

Това сподели при започване на съвещанието на кабинета министър председателят Кирил Петков.

В четвъртък на съвещание средствата ще бъдат отпуснати за възобновяване на опустошения път там. Поройните дъждове направиха достъпа до селото с превоз неосъществим.



„ Не сме се бавили до този миг. Имаше развой на планиране, вървеше процеса за избиране през публичните поръчки на изпълнителя и в този момент ще има и средства. Искам да уведомя хората, които нямаха достъп, че това ще бъде поправено в най-кратък период “, съобщи министър председателят.

Преди това Петков осведоми министрите, че е просрочен за постоянното съвещание в Министерския съвет поради явяването си в прокуратурата. Там той осведоми прокурорите за лица, които по думите му " са евентуално носещи риск за корупция и закононарушения в България ".

" Трябва да обръщаме внимание на прокуратурата и че оттук насетне като общество, като изпълнителна власт, аз като министър-председател, чакам дейности в границите на закона с действителни резултати. Нагледали сме се през всичките тези години на общи мнения, незавършени каузи без неоправдателни присъди. Очакваме резултати, правдивост и да няма човек над закона без значение кой е той ", съобщи Кирил Петков.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР