Благодаря на колегите от турската прокуратура и на Република Турция.

...
Благодаря на колегите от турската прокуратура и на Република Турция.
Коментари Харесай

Гешев за заловените убийци на граничаря: Благодаря на турските колеги, заедно сме срещу трафикантите

Благодаря на сътрудниците от турската прокуратура и на Република Турция. Това написа основният прокурор Иван Гешев в профила си в Туитър по отношение на следствието на убийството на българския граничен служител на реда.

Гешев уточни, че казусът с трафика на хора, с който е обвързвано убийството на българския служител на реда, може да бъде решен единствено с общите ни старания.

Благодаря на сътрудниците от турската прокуратура и на Република Турция. Своевременната реакция удостоверява обичайно ползотворното ни съдействие. Проблемът с трафика на хора, с който е обвързвано убийството на българския служител на реда, може да бъде решен единствено с общите ни старания.
— Ivan Geshev (@IvanGeshevPG)

Граничен служител на реда бе погубен в понеделник вечерта, до момента в който патрулира по границата с Република Турция, в региона на село Голям Дервент. Загиналият е 32-годишния Петър Бъчваров от Елхово.

Днес чиновниците на Министерство на вътрешните работи излязоха пред постройките на полицейските ръководства, с цел да почетат паметта на сътрудника си.

В община Елхово беше разгласен ден на печал.

 

Вчера стана ясно, че за стрелбата и убийството на българския граничен служител на реда турските управляващи са арестували двама турски жители.

Те са хванати в Одрин, а при претърсването са конфискувани пушка, употребена при случая и 23 ловни патрона, принадлежащи към нея.

Работи се по две версии - за трафик на опиати и за трафик на мигранти.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР