Благодаря на колегите от Бургаска област, с които имахме възможност

...
Благодаря на колегите от Бургаска област, с които имахме възможност
Коментари Харесай

Цветан Цветанов форсира подготовката за изборите, обикаля страната

Благодаря на сътрудниците от Бургаска област, с които имахме опция да обсъдим тематики от организационно равнище свързани с работата на Републиканци за България в общините в региона. Това сподели ръководителят на партията Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по време на работно посещаване в област Бургас.

По думите му са имали опцията да създадат един повсеместен разбор на организацията на общинско равнище.

85 % от хоризонталното покритие на област Бургас към този момент е реалност. Освен в Бургас Цветанов направи срещи в Поморие, Несебър и Айтос.

„ Общините, в които би трябвало да фокусираме съществено вниманието си за създаване на структури, са Поморие, Сунгурларе и Малко Търново. Убеден съм, че с напъните на всички сътрудници, с които говорихме по тематиките за тези общини, ще може да покрием на 100% област Бургас и да преминем на последваща фаза за подготовка на идните парламентарни избори “, посочи ръководителят на Републиканци за България.

Обсъдено е при провеждането на срещите с жителите на съответните обитаеми места да бъдат селектирани проблемите и да могат да бъдат споделени с сътрудниците, които имат отношение към другите секторни политики.

„ С сходен метод ще може да имаме противоположната връзка и усъвършенстване на окончателното завършване на управническата ни стратегия “, сподели Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

„ Най-голяма е тревогата от хаоса, който има от политиките и дейностите на държавното управление и последствията от епидемията. Притесненията и тревогата на хората се усилва и от несигурноста, която има през днешния ден страната и неналичието на идея за действително подкрепяне на дребния и междинния бизнес “, показа Цветанов след извършените срещи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР