Благодаря на Иван Таков, който бе в основата на левите

...
Благодаря на Иван Таков, който бе в основата на левите
Коментари Харесай

Гласовете за нас бяха подадени с надежда, а не с отвращение: Ваня Григорова

Благодаря на Иван Таков, който бе в основата на левите партии и обединения, които ме издигнаха. Благодарности на всички, които излязоха и гласоподаваха, макар всички неразбории. Вдъхнахме на жителите вяра и предложихме път към независимост. Гласовете за нас бяха подадени с вяра, а не с омерзение. Това сподели в първия си коментар след края на изборния ден Ваня Григорова, кандидат-кмет на София от локална коалиция " Българска социалистическа партия за България ”.

Иван Таков благодари на всички гласоподаватели, дали гласа си. " Нашият претендент организира извънредно почтена борба в комплицирана обстановка. Благодарим на всички наши съдружни сътрудници. София на следващия ден ще осъмне със напълно ново ръководство, което ще е по-добро. Все още нищо не е ясно, уверен съм вътрешно, че сме постигнали триумф. Идеите ще могат да бъдат осъществени в този мандат. Благодаря на Ваня, че поведе и организира тази борба ", уточни той.

Според Костадин Паскалев държавното управление е опропастило доверието на жителите и е въздействало върху интензивността на втория тур на изборите. " Изборите се трансфораха в панихида на демокрацията, а не в празник. Почти сигурен съм, че ще имаме мотив за празник на следващия ден, при оповестяване на окончателните резултати ", съобщи той.

Според данните на " Тренд ” Ваня Григорова губи борбата за София със събрана поддръжка от 43,6% против 51,7% за Васил Терзиев. А съгласно " Галъп ” тя е получила 44,3% против 50,8% за Терзиев.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР