Благодаря на гражданите които повярваха в нашите идеи и ни

...
Благодаря на гражданите които повярваха в нашите идеи и ни
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Направихме първата стъпка, ще продължим докрай

„ Благодаря на жителите които повярваха в нашите хрумвания и ни поддържаха. По време на акцията усещах поддръжка. Направихме първата стъпка – поставихме в центъра на дебата в кампанията проблемите на работещите хора, на дребния човек. Имаме волята да продължим до дъно и ще го създадем ". Това съобщи претендентът за кмет на София Ваня Григорова, която съгласно предварителните данни от вота ще се изправи на балотаж против Васил Терзиев от ПП-ДБ. До нея в приемната на " Леге " 8 застанаха ръководителят на Българска социалистическа партия в София Иван Таков и ръководителят на Коалиционния съвет на „ Левицата! “ Костадин Паскалев.

„ Благодаря на жителите, които повярваха в нашите хрумвания и ни поддържаха, на Българска социалистическа партия и съдружните сътрудници и на сътрудниците от синдиката. Усещах поддръжката на жителите в срещите - лице в лице “, сподели още Григорова.

Ще продължат да търсят поддръжка от всички които припознават клаузите им и считат, че дребният човек не е дребен, а има " съображение да е подложен в центъра на политиката на Столичната община. Ние сме обединението, която направи най-вече срещи на терен ", акцентира Григорова. Таков добави, че първо желаят да видят окончателните резултати, само че ще търсят поддръжка за към този момент декларираните припритети. Не влизаме в задколисни контракти, некоалици и сглобки.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР