Благодаря на гражданите, които повярваха в нашите идеи и ни

...
Благодаря на гражданите, които повярваха в нашите идеи и ни
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Имаме волята да продължим докрай

„ Благодаря на жителите, които повярваха в нашите хрумвания и ни поддържаха. По време на цялата акция усещах поддръжката на жителите, увеличаващата се сила. Поставихме проблемите на дребния човек и работещите хора. Накарахме хората за повярват, че една друга София е друга. Имаме волята да продължим до дъно. “ Това съобщи кандидат-кметът на Българска социалистическа партия Ваня Григорова, която към този миг е втора в конкуренцията за София.

„ Още в самото начало декларирахме, че търсим поддръжка от всички партии, обединения и НПО-та, които имат вяра, че дребния човек би трябвало да бъде подложен преди всичко и, че бюджетът на Следствен отдел към окръжна прокуратура би трябвало да обслужва ползите на болшинството “, сподели още Григорова.  

„ Ние продължаваме срещите с хората по места. Разговора ни постоянно е бил с жителите. Ние сме групировката и обединението, която най-вече срещи на терен “, съобщи тя, като акцентира тези в крайните квартали.

Григорова съобщи, че продължава да работи по идеите, които сплотяват Българска социалистическа партия и „ Левицата “, като акцентира, че тя е претендент на обединената левица.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР