Благодаря на Германия в лицето на канцлера Меркел, че го

...
Благодаря на Германия в лицето на канцлера Меркел, че го
Коментари Харесай

Борисов от Познан: С колегата от Северна Македония ще направим добро председателство

Благодаря на Германия в лицето на канцлера Меркел, че го има Берлинския развой. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов на обща конференция с Ангела Меркел, Зоран Заев, Матуеш Моравецки в Познан.

Със своята персонална ангажираност, допринасяш извънредно доста, обърна се министър председателят към немския канцлер. Благодаря и на сътрудника от Франция, че е тук, както и на Тереза Мей, тъй като от моя дребен опит в Европа знам, че когато Германия, Франция и Англия работят дружно, сигурно най-после процесът съумява, сподели още министър председателят. С сътрудника от Северна Македония мисля, че ще създадем положително председателство, съобщи още Борисов.

По време на нашето председателство на Европейски Съюз тематиката Западни Балкани беше оценена и от балканските сътрудници, както и от европейските сътрудници, посочи министър-председателят. Западните Балкани са 6 страни, които са оградени единствено от страни от Европейски Съюз, те са вътре в Европейски Съюз и в директния, и в косвения смисъл на думата, сподели още министър председателят. Помолих сътрудниците са положат старания за мира, религиозната приемливост, битката с проведената престъпност, съобщи Борисов и изрази предпочитание дружно със Заев да вкара екологията и опазването на природата в общите им задания. Ако ние на Балканите има нещо, с което доста да се гордеем, това е изключителната природа, хубости и непорочност, сподели още Борисов.

Много старания се поставят, би трябвало да поставим още и да успеем в малко време Северна Македония, Косово, Албания и Сърбия да има дати, да имат вероятности, с цел да си запасим и младежите, съобщи министър председателят. Благодаря още един път за опцията и за оценката, че заслужаваме да сме домакини на този значим конгрес, сподели още министър председателят.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР