"Благодаря на д-р Чобанов за приноса към сферите, които работи

...
"Благодаря на д-р Чобанов за приноса към сферите, които работи
Коментари Харесай

Фандъкова освободи Тодор Чобанов заради банята в Овча купел

"Благодаря на доктор Чобанов за приноса към сферите, които работи в София, изключително в археологията. Но в това време под негово управление се забавиха други планове - сензитивно се забави реставрацията на банята "Овча купел ". Наложи се още веднъж да се приключи тази процедура и в този момент би трябвало да се афишира отначало. Това несъмнено забавя всичко, би трябвало да се работи по-активно и динамично. Прекрасен младеж, който има бъдеще в науката ". Това разяснява кметът на София Йорданка Фандъкова по

Трябва хора, които да извърнат внимание и да вземат участие в богатия културен живот на общината, сподели още Фандъкова.

Кметът изясни, че няма финансови загуби при забавянето на плана. "Този план е извоюван от дълго време. Всеки има пояснение, само че хората не желаят да слушат пояснения, а да виждат резултати. Резултати желая да виждам и аз ", сподели още градоначалникът.

Фандъкова не се ангажира с прецизен период по кое време ще стартира реставрацията на банята в "Овча купел ". "Имам увещание от екипа на доктор Чобанов, че процедурата може да бъде още веднъж оповестена още идната седмица, само че все пак забавянето е сензитивно ", сподели кметът.

Градоначалникът показа, че име хрумвания кой да замести Чобанов на поста. Ще избира измежду хора, които са потвърдили своята интензивност и креативност. "Сами знаете какъв брой се влага в сферите на образованието, културата, спорта и всичко това би трябвало да стане по-видимо, с цел да може да притегля хората в тези действия. Живеем в мъчно време и това, което може да ни повдигне духа са културата, образованието и спорта. Именно поради това толкоз съществено влагаме в тези действия ", изясни Фандъкова.

През февруари общината пусна
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР