Благодаря на Бога, че поясите се завръщат в УкрайнаПутин прави

...
Благодаря на Бога, че поясите се завръщат в УкрайнаПутин прави
Коментари Харесай

Олександър Усик: Путин е много слаб, Украйна винаги печели накрая

Благодаря на Бога, че поясите се завръщат в Украйна

" Путин прави всичко допустимо, с цел да покаже, че е мощен, само че в действителност не е. Ако беше, нямаше да му се постанова да го демонстрира. Всъщност той е доста слаб ", съобщи международният първенец в тежка категория Олександър Усик, откакто отбрани купите си с втора победа над британеца Антъни Джошуа, съобщи БГНЕС.

" Искам да кажа, че някои хора по света подценяват това, което се случва в Украйна, апелирам ви, отворете си очите ", изясни той. 

" Украинците в никакъв случай не се предават, постоянно стигаме до края, би трябвало ни единствено още малко време. Много хора по света ще посетят Украйна поради нашите спортисти - братя Кличко, Андрий Шевченко, Лома и Усик. Сега целият свят знае, че Украйна се пази от втората най-голяма войска в света. А ние се държим мощно и им отговаряме както прилича ", сподели Усик.

" Този мач бе доста значим за страната ми, за мен и тима ми. Боксирах се за цялата страна и за половината свят. Големи неща бяха заложени на карта. И благодаря на Бога, че поясите се завръщат в Украйна, успеха е за нас, Украйна завоюва ", добави украинецът.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР