Благодаря на Антонио Лопес-​Истурис! Той винаги е бил силен и

...
Благодаря на Антонио Лопес-​Истурис! Той винаги е бил силен и
Коментари Харесай

Антонио Лопес: ГЕРБ-СДС е гласът към бъдещето, Радев и БСП гледат в миналото

Благодаря на Антонио Лопес-​Истурис! Той постоянно е бил мощен и уверен европеец. И сигурно добре схваща опасността пред българската народна власт с флагман Румен Радев. Това написа в формалния си профил във фейсбук ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка със особено видеообръщение на генералния секретар на ЕНП.

" Само същинските десни партии като ГЕРБ и Съюз на демократичните сили могат да върнат България на правилния път ", написа още Борисов.

Ето какво споделя Антонио Лопес в посланието си:

" Скъпи другари в България, изправени сте пред основни избори на 11 юли. Аз от името на ЕНП мога да ви уверя, че нашите положителни другари и членове на политическото семейство, същинското център-дясно в България и в Европа ГЕРБ-СДС са тези, които ни съставляват на идните избори. В лицето на държавното управление, което припомня за интервала 30 години обратно преди рухването на Берлинската стена, връщането на най-трудния интервал на социализма на власт, аз виждам като неща, които не ми харесват.

Намесата в изборния развой, също по този начин неналичието на прогрес във имунизационния проект, подозренията по отношение на потреблението и използването на Плана за възобновяване в миг, когато се намирате в тежка обстановка, подбудена от пандемията и последвалите я стопански усложнения. Всичко това значи, че нашите проевропейски, дясно-центристки другари би трябвало да се завърнат с отговорност - с ясното схващане за вярната посока на страната Ви в границите на Европейски Съюз. Трябва да гледаме към днешния ден и към бъдещето, а не към предишното както вършат другите.

Настоящият президент на страната и Българската социалистическа партия гледат към предишното. Ние сме отправили взор към бъдещето. Ето за какво Ви убеждавам, че верният глас, гласът за дясно-центристка Европейска партия, каквито са ГЕРБ-СДС, е гласът за бъдещето. Това е моето благопожелание към всички Вас и се надявам, че Вие ще извършите верния избор за България. Това е нещото, от което имаме потребност в Европа - мощна, стимулирана, проевропейска България. Можем и ще разчитаме на Вас! Много благодаря! ", споделя той.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/posts/3135038086724240
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР