Благодаря изключително много на всички, с които заедно работихме за

...
Благодаря изключително много на всички, с които заедно работихме за
Коментари Харесай

Цветанов е емоционален пост към колегите си от ГЕРБ

Благодаря извънредно доста на всички, с които дружно работихме за Политическа партия ГЕРБ още от самото й основаване.

Така стартира прочувственият пост във Facebook, с който досегашният втори в ГЕРБ Цветан Цветанов благодари на сътрудниците си. Ето какво още сподели политикът:

Благодаря на всички министри, народни представители, кметове на общини, кметове на неселени места, общински съветници. Най-много обаче благодаря на всички членове и симпатизанти на ГЕРБ, които неуморно още от самото основаване на партията пазят нейната идея. Благодаря и на премиера Бойко Борисов за сполучливата ни взаимна работа през всичките тези години.

След като през днешния ден Националното заседание на ГЕРБ одобри оставката ми от всички управителни постове в партията, фейсбук страницата ми ще остане дейна, въпреки и не със същия интензитет. Чрез нея ще можете и да се свържете с мен.

Нека обаче не пропущаме и една доста значима вест от през днешния ден - министър председателят Борисов разгласи, че в сряда планът за решение за закупуването на самолети F-16 от Съединени американски щати влиза на съвещание Министерски съвет. След ратификацията и в българския парламент нашата страна ще даде следващият явен сигнал за своята евроатлантическа принадлежност. Това ще бъде и ново доказателство, че за нас евроатлантическият път и построяването на съвместими отбранителни качества с НАТО е главен приоритет.

Под обявата на Цветанов не закъсняха и мненията. Ето някои от тях:

Mariana Nikolova

Респект и почитание!Поклон пред Вас като персона и като експерт!
Отговорен и земен човек, близо до народа, почитан и скъп от народа!
Ще липсвате!
Бъдете здрав и блажен!

Mariela Peeva

Ключова неточност е Вашето освобождение от всички заемани до момента постове, господин Цветанов!
За нас, членовете на ГЕРБ беше чест и същински професионален опит Вашето председателство на Националния ни щаб! 12 - те безапелационни победи и Вашата отдаденост и работохолизъм за идеята ГЕРБ! Благодаря Ви от сърце и душа!

Иван Хаджийски

Винаги съм казвал, че имам вяра на двама души в политиката на 100%---на Борисов и на Цветанов!!! Е, и в този момент нищо не се е променило---пак е по този начин! Желая триумф!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР