Благодарствено писмо от разградчанка, потърпевша от зимното бедствие в региона,

...
Благодарствено писмо от разградчанка, потърпевша от зимното бедствие в региона,
Коментари Харесай

Разградчанка, потърпевша от зимното бедствие, с благодарствено писмо към полицейски служители

Благодарствено писмо от разградчанка, пострадала от зимното злополучие в района, е получено в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград.

То е адресирано до министъра на вътрешните работи, заяви представителят на ведомството в града Илияна Георгиева. „ Изказваме нашата откровена признателност и благодарност на старши комисар Мирослав Иванов и неговия екип от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград “, се споделя в писмото, осведоми Българска телеграфна агенция.

Подателката разказва обстановка от ранната заран на 27 ноември, когато над 50 български и румънски жители бяха спасени от измръзване на пътя Разград-Търговище. Тогава бе получен сигнал на тел. 112 за закъсали леки коли и рейс, идващи от Търговище. Около 02:00 часа бе изпратена спомагателна снегопочистваща техника, която да изтегли на буксир аварирал след леко пътно произшествие снегорин, както и за добиване на закъсалите коли. На място работиха екипи на полицията и пожарната с МТЛБ, моторна шейна и друга тежка техника. Част от останалите в снежните преспи чужденци бяха алармирали консула на Румъния с молба за евакуация. „ Надявам се всички Ваши чиновници по този начин съзнателно и доблестно да извършват служебните си отговорности “, показва в писмото си избавената жена, добави Георгиева.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР