Благодарности - към софиянци, към партиите, които го подкрепиха, към

...
Благодарности - към софиянци, към партиите, които го подкрепиха, към
Коментари Харесай

Васил Терзиев благодари, Борис Бонев го видя като кмет - без значение срещу кого е на балотаж

Благодарности - към софиянци, към партиите, които го поддържаха, към екипа си. Това бяха първите думи на претендента за кмет Васил Терзиев на столицата от " Обединени за София " - Политическа партия, Демократична България и " Спаси София ", откакто стана ясно, че води безапелационно на първия тур на локалните избори през днешния ден. Кметът ще бъде избран след балотаж идната неделя, като кой е вторият е още под въпрос - екзит половете дават минимална разлика сред кандидатката на левицата Ваня Григорова и номинирания от ГЕРБ Антон Хекимян. Засега Григорова води с малко.

Терзиев отхвърли за каже с кого избира да е на втория тур на 5 ноември, като изясни, че " организирахме една извънредно позитивна акция, хората можаха да се срещнат с нашите хрумвания за града ".

" Ние работим за София, търсим решенията за всички софиянци и не се нареждаме против никого ", сподели претендентът за кмет.

" Нямаме подозрение, че Васил ще бъде идващият кмет, без значение кой ще се изправи на балотаж против него. От през днешния ден София към този момент не е същата ", сподели на собствен ред лидерът на листата на " Обединени за София " Борис Бонев.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР