Благодарности и признателни съобщения от граждани заляха и екипа му.

...
Благодарности и признателни съобщения от граждани заляха и екипа му.
Коментари Харесай

Близо 5100 ваксини са поставени на границата с РСМ

Благодарности и признателни известия от жители заляха и екипа му.

Научноизследователската компания Comac Medical публично закри двата имунизационни центъра на границата с, които бяха отворени през месец май по самодейност на притежателя й доктор Милен Врабевски.

За този интервал в медицинските центрове на Граничен контролно-пропусквателен пункт Златарево, Граничен контролно-пропусквателен пункт Станке Лисичково и този в София броят на поставените имунизационни игли от екипа на българската научноизследователска компания е малко над 5100. Две са имунизациите против COVID-19, с които се е правила имунизацията – Pfizer, посочена като най-желана от жителите, и JohnsonJohnson.
 Д-р Христиана Бацелова: За в този момент няма рекомендация за слагане на трета доза ваксина Д-р Христиана Бацелова: За в този момент няма рекомендация за слагане на трета доза ваксина
„ За страдание Делта разновидността и четвъртата вълна на Covid- 19 към този момент настава и в България, а 50 на 100 от новите случаи в Софийска...

От опцията за слагане на ваксина в граничните центрове са се възползвали български и македонски жители с непрекъснато и краткотрайно българско поданство, измежду които и длъжностни лица – екипи на детски градини, служители на реда, пожарникари и други.

Припомняме, че нуждата от двата центъра за имунизация пристигна откакто дълго време жителите, живеещи на територията на районен съд Македония, нямаха достъп до най-популярните и мечтани ваксини против вируса.

„ Има над 120 000 жители с български паспорт в Република Северна Македония, ние бяхме длъжни да помислим за тези хора там. Имаме непрекъснато и краткотрайно пребиваващи, чиито фамилии и родове са свързани с България. Ние би трябвало да следваме образеца на Европейския съюз за интеграция на Западните Балкани, което включва помощ и грижа при предварителната защита от пандемията там, където можем да сме потребни на нашите съседи “, показа доктор Милен Врабевски, който регистрира откриването на имунизационните центрове като вярно и дипломатично решение в подтекста на епидемията.

Ваксинираните жители на районен съд Македония пък заляха с благодарности доктор Врабевски и медицинският екип на границата, извършващ имунизацията.

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР