Благодарна съм на целия екип за хубавите моменти и за

...
Благодарна съм на целия екип за хубавите моменти и за
Коментари Харесай

Николета Лозанова: Не Съм Държанка, Сама Си Изкарвам Парите!

„ Благодарна съм на целия екип за хубавите моменти и за спомените. А пък те, от своя страна, би трябвало да си ми признателни, че направих „ Папараци “ едно от най-гледаните излъчвания в ефира “, сподели Лозанова и добави, че към момента гледа предаването и е огромна фенка на Венета Райкова. Николета показа, че не е споделила довиждане на малкия екран, само че към този момент нищо не може да я изкуши да се върне на дребния екран.

Факт е, че доста млади девойки мечтаят за лъскавия живот на Лозанова. Но съгласно нея, те не желаят това. „ Проблемът е, че тези девойки не желаят моя живот. Те желаят лесния живот. Искат да има кой да им купува облекла, да ги води по почивки. По през целия ден, в случай че може да стоят по кафетата, и нищо да не вършат, нали, ще е най-добре за тях. Но това не е моят живот. Това е животът на някоя любовница. Аз не съм такава “, споделя Лозанова.

„ И колкото по-скоро се осъзнаят тези девойки, ще бъде толкоз по-добре за тях самите. И това е моето мнение “, поучава Николета младите девойки, които мечтаят за нейния живот.Лозанова бе и изцяло откровена за това какви са българските дами през нейния взор. „ За да бъда откровена, съгласно мен общата картинка продължава да бъде „ лишени от класа “. Това е моето мнение, малко, тъкмо и ясно “, декларира Николета. „ Изводите хората могат да си ги създадат сами. Все отново на мен майка ми не ми е подарила силикон за бала, а в днешно време виждаш защо става въпрос “, добавя тя в откровен диалог с Венета Райкова.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР