Благодарим на всички страни, че осъзнават колко е важен туристическия

...
Благодарим на всички страни, че осъзнават колко е важен туристическия
Коментари Харесай

Туристическият бранш благодари на институциите за развалената блокада във Варна, но също и на протестиращите

" Благодарим на всички страни, че осъзнават какъв брой е значим туристическия бранш за региона на Варна и беше взето решение митингът да продължи, само че на различно място, което да не попречва свободното придвижване в града, което е от основно значение за туризма и без него съществуването му е немислимо ". Това се споделя в балгодарствено писмо на организациите на хотелери, ресторантьори и други представители на туристическия отрасъл във Варна и Златни пясъзци.

Ето какво прибавят от туристическия отрасъл: 

" Благодарим на всички за разбирането за извънредно напрегнатата обстановка, в която сме принудени да работим тази година.

Подкрепяме правото на всеки да изрази своята гражданска позиция, като в същото време разчитаме на национално отговорно отношение и за в бъдеще, както на гражданските сдружения и съгражданите ни от една страна, по този начин и на държавните и общински институции от друга. "
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР