Благодарим на всички граждани, които ни подкрепиха и призоваваме нашите

...
Благодарим на всички граждани, които ни подкрепиха и призоваваме нашите
Коментари Харесай

Малко подписи остават на БОЕЦ, за да издигнат Бойко Атанасов за народен представител

" Благодарим на всички жители, които ни поддържаха и призоваваме нашите симпатизанти и съидейници, които не са съумели до момента — да дойдат и да се включат в подписката! ".

Това пишат от гражданско съдружие " БОЕЦ " в обява във Фейсбук във връзка събирането на подписи за издигането на кандидатурата на следовател Бойко Атанасов за самостоятелен депутат. В подписката могат да се включат гласоподаватели с непрекъснат адрес в 24-ти МИР в София, защото Атанасов ще бъде повдигнат в този изборен регион.

" Днес - понеделник, ще ни намерите в подлеза на Софийския университет, в подлеза на метростанция “Сердика” и в метростанция “Хаджи Димитър ”, оповестяват те.

" Гражданската интензивност е ключът към успеха в борбата против мафията и Наглите! " БОЕЦ " и непримиримите водим тази борба дружно от години и имаме вяра, че и в този момент дружно ще успеем да реализираме и тази значима цел — да записваме за присъединяване най-малко един самостоятелен, цивилен претендент! А следовател Бойко Атанасов е човек, който към този момент е спечелил нашето доверие. Доверието на жителите! ", безапелационни са те.

" Така ставате част от битката против мафията и злото, превзело страната ", приключват обявата си " БОЕЦ ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР