Благодарим на всички български граждани, които гласуваха на тези избори,

...
Благодарим на всички български граждани, които гласуваха на тези избори,
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Нинова: Очаквахме по-висок изборен резултат, но оставка няма да подавам

Благодарим на всички български жители, които гласоподаваха на тези избори, и на тези, които ни поддържаха. Това съобщи ръководителят на след оповестяването на изборните резултати от предварителния парламентарен избор, съобщи кореспондент на

По отношение на ниската изборна интензивност Нинова означи, че от социалистите са обезпокоени и уточни още, че това е " пестник за цялата политическа класа в страната ".

Очаквахме по-висок резултат, той не е добър, само че не драматизираме. В цялата тежка обстановка, в която бяхме сложени, успяхме да запазим почти предходния си резултат, което е позитивното, добави водачът на.

Тя заяви, че в събота ще се организира съвещание на Националния съвет на партията, на който ще се обсъдят резултатите и по какъв начин ще се действа оттук-нататък.

бе безапелационна, че социалистите няма да поддържат държавно управление на ГЕРБ и Движение за права и свободи, нито ще влизат в съюз с тях.

На журналистически въпрос дали обмисля да подаде оставка като ръководител на партията, Нинова отговори, че няма желание да подава такава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР