Благодарим на 1948 за оценката и за приятелството. За еfbet ...

Благодарим на 1948 за оценката и за приятелството. За еfbet

ЦСКА 1948 награди своя основен спонсор

" Благодарим на 1948 за оценката и за другарството. За еfbet е голяма чест да работи в поддръжка на алена България. Пожелаваме триумф на тима в започващата еfbet Лига " сподели тя.
17  ЦСКА 1948 - АПОЕЛ (Никозия)
Преди контролата с беше показан и спортно-техническият състав на 1948, в който в последните седмици се събраха огромни армейски митове. Сред тях личат имената на Радослав Здравков, Спас Джевизов, Методи Томанов, Методи Деянов, Валентин Илиев, както и на наставника на представителния тим Любослав Пенев.
 Ивайло Чочев получи премия за състезател №1 на ЦСКА 1948 за миналия сезон Ивайло Чочев получи премия за състезател №1 на ЦСКА 1948 за миналия сезон
" Тази звездна селекция от митове, които са създали толкоз доста за и изобщо за българския спорт, е гаранция за предстоящ червен триумф ", показват от efbet.
 Бивш главатар на бранш Бивш главатар на бранш "Г " се появи на представянето на ЦСКА 1948 за новия сезон
Букмейкърът е основен спонсор на българското футболно състезание, а в нея с изключение на на 1948, той е главен спонсор и на,,, и. Компанията спонсорира и си партнира сполучливо и с над 350 спортни клуба и федерации, започвайки с футбол, баскетбол, волейбол, минавайки през всички професионални и аматьорски равнища, и стигайки до спортове като кану-каяк и фехтовка. efbet поддържа българския спорт и обезпечава условия за напредъка на десетки български и задгранични спортисти от разнообразни дисциплини като тенис на маса, тенис на корт, колоездене, бойни спортове, битка, бокс и доста други.КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg