Благодарих на госпожа Любомирова, подарих на нея и на Ковачева

...
Благодарих на госпожа Любомирова, подарих на нея и на Ковачева
Коментари Харесай

Петя Петрова лично въведе новата директока на ОУ Братя Миладинови

Благодарих на госпожа Любомирова, подарих на нея и на Ковачева надлежно бяло и алено цвете и пожелах на всички да бъдат единни, да бъдат дружно, сподели Петя Петрова

Диана Ковачева е новият шеф на Основно учебно заведение " Братя Миладинови ", заяви преди малко БНР Бургас, с което удостовери новината на Флагман.бг, че тъкмо Ковачева ще оглави елитното учебно заведение, което остана без шеф след оставката на Снежа Любомирова.

Ковачева е била показана тази заран на колектива от началника на Регионалното ръководство на образованието Петя Петрова в наличието на ръководителите на двете синдикални организации. Тя има 14-годишен управнически опит като шеф на Обединеното учебно заведение в кв. Горно Езерово. Тя става краткотрайно изпълняваща длъжността в " Братя Миладинови " до избирането на титуляр след конкурс, какъвто има правото да разгласи само министърът на образованието. Петя Петрова предвижда, че това ще се случи до края на годината. След това Ковачева ще се върне в предходното си учебно заведение, което през това време ще бъде ръководено от нейна заместничка.

" Благодарих на госпожа Любомирова, подарих на нея и на Ковачева надлежно бяло и алено цвете и пожелах на всички да бъдат единни, да бъдат дружно. Помолих госпожа Ковачева да постави цветето в учителската стая и да не разпорежда на никой особено да го полива, с цел да бъде грижата за него групово дело " - сподели Петрова, представена от БНР - Бургас.

Конкурсите за шефове в други 16 бургаски учебни заведения са на финалната права. Днес се организират последните изявленията с претендентите, след които ще бъдат избрани и титулярите.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР