Благодарение на връзката, която ги свързва с Марс в Рак,

...
Благодарение на връзката, която ги свързва с Марс в Рак,
Коментари Харесай

През април запазете СПОКОЙСТВИЕ, Везни

Благодарение на връзката, която ги свързва с Марс в Рак, дисонансите, които идват от Овен, трансформират тона си. Шефът, брачният партньор или сътрудниците ви са сложни за следване. Някои от тях са гневно упорити. Други се бунтуват при първа опция. Обменът на отзиви е многолюден, а различията не престават. Вие сте попаднали сред чука и наковалнята! Уви, не можете да извършите доста, с изключение на да изчакате умерено, до момента в който всичко отминава. За да ви помогне, сред 12-ти и 30-ти можете да разчитате на щастливите и позитивни импулси на Венера в Близнаци. Тя основава събития и условия, които имат за цел да трансформират концепциите ви. Тя предлага моменти на мира, които ви оказват помощ да извършите крачка обратно.

През този месец триумфът ви се дължи на взаимни отстъпки и отстъпки. В противоположен случай ще попаднете в обстановки, в които няма да можете да извършите доста. Така че, в случай че шефът ви е раздразним, изчакайте, до момента в който се успокои. След това ще ги изслушате. Ако сътрудника ви прави живота ви сложен, разхлабете атмосферата, като говорите за това, което го интересува. Тези дребни препоръки няма да създадат хората по-добри, само че ще ви оказват помощ да постигнете задачите си по-бързо. Що се отнася до финансовата страна, в случай че не получавате задоволство в този бранш, не гледайте на това като на проклинание. Възползвайте се от опцията да преразгледате тактиката си и ще получите това, което желаете.

Съвет на месеца: Вместо да затъвате в неназовани затруднения или тежки избори, вижте живота в нова светлина. Отворете се за друго измерение.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР