„Благодарение на успешната работа на правителството и на премиера Бойко

...
„Благодарение на успешната работа на правителството и на премиера Бойко
Коментари Харесай

Цветанов показа СНИМКИ от НС и обяви грандиозни новини, касаещи хиляди българи

„ Благодарение на сполучливата работа на държавното управление и на премиера Бойко Борисов България става все по-красива и търсена от вложители и задгранични туристи “, това написа преди минути Цветан Цветанов в персоналния си профил във Facebook, където показа и фотоси от срещата му, която се организира в постройката на Народното събрание.



„ Поели сме ангажимент за довършването на Автомагистрала „ Струма” и за построяването на втори кабинков въжен превоз в Банско. Това заявих през днешния ден по време на среща с представители на Асоциацията за европейско развиване на българското село, учредена от кметове на обитаеми места от община Благоевград “, написа още Цветанов.



Кметовете бяха на посещаване в Народното събрание по покана на народния представител от ГЕРБ Даниела Савеклиева.



„ В рамките на срещата дискутирахме бъдещи законодателни промени в областта на земеделието, които са значими за развиването на дребните обитаеми места в страната. Представителите на асоциацията внесоха и предложение за оптимизация на законодателството в браншове, които ще способстват за развиването на селата в България “, разясни още вторият в ГЕРБ.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР