Благодарение на това, че ГЕРБ и ние от ДПС внесохме

...
Благодарение на това, че ГЕРБ и ние от ДПС внесохме
Коментари Харесай

Пеевски: Лукойл ще си плати 500 млн. лева данъци, които укриваше от българските граждани

Благодарение на това, че ГЕРБ и ние от Движение за права и свободи внесохме предложение за лишаване на дерогацията на  " Лукойл " след една седмица, от " Лукойл " както не желаеха да си заплащат налозите, от рафинерията през вчерашния ден са декларирали пред шефа на кабинета, че са подготвени да платят над 500 млн. лв. налози, които се пробваха да скрият от българските жители. Те дадоха коригираща декларация до 30 септември, че ще приспаднат остарели загуби. Уверението от премиера е, че тези налози ще бъдат импортирани. От ГЕРБ и Движение за права и свободи разчитаме това да се случи, в случай че не - ще си внесем плана за отпадането на дерогацията и ще я отнемем до 7 дни от " Лукойл ".

Това съобщи на брифинг в Народното събрание съпредседателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски след срещата за възможното отпадане на дерогацията. На провелата се среща са участвали министър-председателя Николай Денков, съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков и Атанас Атанасов, а онлайн се е присъединил министърът на финансите Асен Василев. 

" Ще внесем промени в закона, че ще сложим под ръководство базата за предпазване на горива на Държавна организация " Държавни запаси и военновременни ресурси ", с цел да може всички да имат достъп до тези хранилища и да освободим България от монопола върху базите за предпазване на " Лукойл ", каза още Пеевски.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР