Благодарение на своите ракети Москва успя да сплаши всички и

...
Благодарение на своите ракети Москва успя да сплаши всички и
Коментари Харесай

Dagens Industri: За да се защити от Русия Европа трябва да вземе пример от Израел

Благодарение на своите ракети Москва съумя да сплаши всички и да сътвори атмосфера на стратегическа меланхолия в Европа. Както написа създателят на Dagens Industri, с цел да се противодейства на опасността от Изтока, належащо е Европейски Съюз да вземе образец от Израел, който сътвори отбранителната мрежа „ Железен купол “.

Според шведския публицист сходна самодейност ще помогне „ да се обърне съотношението на силите сред демокрациите и съветския режим “.

Информацията, която Русия дава за своите отбранителни системи, би трябвало да се третира деликатно, само че войната в Сирия се трансформира в пълностоен тест за новите свръхбързи крилати ракети на Русия. Както написа създателят на Dagens Industri, наподобява руснаците са съумели: техните ракети могат да бъдат изстреляни от дребни установки, а обсегът им доближава 2 хиляди км.

Благодарение на пасивността на Съединени американски щати в международната политика, Западът няма какво да опълчи на новите съветски оръжия. Авторът на материала обаче е сигурен, че освен Америка, само че и Европа би трябвало да бъде внимателна, тъй като Русия може да удари и по нея.

„ Властите на европейските страни започнаха да мислят по друг метод. Те са изгубили стратегическата независимост, опасяват се от огромния свят и сънуват кошмари за това по какъв начин руснаците ръководят техните демокрации с подли авторитетни интервенции.

Москва съумя да сплаши всички и да сътвори атмосфера на стратегическа меланхолия в Европа. Сега съвсем на всички места има печал и рев.”, написа създателят на Dagens Industri Питър Магнус Нилсон.

Според него родната му Швеция, а в действителност и цяла Европа, би трябвало да вземе образец от Израел, който е изплел над себе си същинска защитна мрежа, наречена „ Железен купол “ и е подготвен да смъкна всяка приближаваща се ракета. И макар че не е известно дали „ Железният купол “ ще се оправи с съветските ракети, не трябва да се съмняваме, че Израел несъмнено ще създаде технологията си, с цел да може да направи това.

Нилсон е сигурен, че Швеция би трябвало да поеме самодейността и дружно със своите съдружници да създаде нещо сходно за Балтийския район и Северна Европа, защото системите „ Пейтриът “ няма да могат да го създадат, а самодейността на Европейски Съюз „ Твистер “ е бездействаща.

„ Швеция се намира в средата на района като дълга преграда. Съберете всички, които можете, и изградете Балтийския купол, с цел да ни отбраните от нови ракетни закани! Наемете израелци като специалисти. Постепенно разширявайте купола от ден на ден и повече. Това освен ще усъвършенства метода ни на мислене, само че и ще промени салдото на силите сред демокрациите и съветския режим. “, приканва създателят на материала.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР