Благодарение на собственика на превозното средство полицаите разкрили кой е

...
Благодарение на собственика на превозното средство полицаите разкрили кой е
Коментари Харесай

Хлапакът, който ограби дядо в Рудник, нямал пари за хляб, а искал да купи микробус

Благодарение на притежателя на транспортното средство служителите на реда разкрили кой е отмъкнал 20 000 лв. от възрастния мъж

18-годишен младеж, който открадна 20 000 лв. от дядо в бургаския квартал Рудник, е бил хванат, откакто изискал да си купи микробус и предложил на притежателя да заплати парите в брой. Преди да задигне спестяванията на стареца, хлапакът постоянно ходил при стареца, за му даде парче самун. Това разкри началникът на 5-то районно управление (на МВР) Бургас гл. контрольор Георги Илиев. Пред Нова телевизия той описа по какъв начин младежът на два пъти е успявал да избяга, само че най-после сътрудниците му го спипали и му щракнали белезниците. 

„ Възрастният мъж не е употребил парите си от 14 юни. На 22-ри обаче взема решение да заплати на майстори, които наел за ремонт. Тогава открива, че парите ги няма. Били са в кожен портфейл, сложени в долап в дома му “, съобщи гл. инп. Георги Илиев.

„ Получихме оперативна информация, че 18-годишният юноша е евентуалният причинител на кражбата, защото е предложил много огромна сума пари. Искал е да си купи микробус и е предложил на притежателя да му заплати в брой “, посочи той.

В дома на младежа са открити 11 000 лв., които посредством ДНК експертиза се потвърди, че са на потърпевшия, сподели още Георги Илиев. 

В момента 18-годишният е под домакински арест.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР