Благодарение на професията си като модел, Ирина Шейк, която неведнъж

...
Благодарение на професията си като модел, Ирина Шейк, която неведнъж
Коментари Харесай

Ирина Шейк провокира с кадри от банята - slava.bg

Благодарение на специалността си като модел, Ирина Шейк, която нееднократно е определяна като една от най-красивите представителки на нежния пол, е привикнала огромна част от дните ѝ да минават пред фотографските обективи. Разбира се, това се случва освен по време на работните ѝ задължения, през които снима рекламни фотосесии или дефилира по подиума, както и на блестящи събития, където приковава вниманието на всички гости с визията си, само че и в напълно елементарни ежедневни обстановки, през които постоянно бива преследвана от папараци.

Интересното обаче е, че в своя скорошна своя обява в Инстаграм, която за следващ път съумя да разпали мъжките пристрастености по този начин, като че ли на открито е горещо лято и земята се пука от непоносима горещина, тя самата напълно намерено признава, че не умее да борави с камерата. "Не съм добра в правенето на фотоси ", гласят точните ѝ думи към изложба, съдържаща три нейни селфита.

Но едва ли въобще някои даже е забелязал посланието ѝ, концентриран напълно върху изображенията, защото на тях съблазнителната брюнетка театралничи пред огледалото в банята на дома си по мощно изрязан черен бански от две елементи, разкриващ съвършените извивки на тялото ѝ. Малко са господата, които биха извърнали очи с равнодушие, изправени пред сходна панорама, а доказателство за това са хилядите мнения, редящи се под поста на някогашната половинка на Кристиано Роналдо и Брадли Купър, потвърдила за прощален път, че за сексапилът ѝ просто няма граници.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР